Гарбузовий чізкейк з сиром

Як зробити Гарбузовий чізкейк з сиром рецепт простий. Коли в доставці тебе привозять 4килограммовый кабанчик тиковкі, то в тебе просто немає шансів не перепробувати всі варіанти рецептів з нею 😂 Так що доведеться вам варитися в помаранчевому настрої мого блогу 😜 до Речі, коли там Хеллоуїн, коли мене подотпустит? 😁🙈

Інгредієнти

⠀▫️125г гарбузового пюре (гарбуз краще запекти)
⠀▫️140г вершкового сиру
⠀▫️50г сиру в брикеті
⠀▫️60г м’якого сиру (можна замінити на вершковий сир)
⠀▫️45г цукрової пудри
⠀▫️2 яйця
⠀▫️90г вершків 33%
⠀▫️ванілін
⠀▫️0.5 ч. л. кориці
⠀▫️50г темного шоколаду

Для вершкового крему:
⠀▫️цукрової пудри 40г
⠀▫️100мл вершків 33%
⠀▫️80г густого грецького йогурту або сметани

Гарбузовий чізкейк з сиром покроковий рецепт

1. Гарбузове пюре змішати з вершковим сиром і сиром. Всипати корицю, цукрову пудру, ванілін і перемішати. Влити вершки. Яйця збовтати і додати в тісто, перемішати ⠀ Шоколад порізати на дрібні шматочки і додати в масу. Перемішати Формочки змастити маслом.
2. Розлити масу по формах, трохи не доливаючи до краю Форми поставити в прогріту до 160° духовку на середній рівень. На низ поставити деко і налити в нього воду. Чізкейк буду запікатися на водяній бані. Готувати 55-60 хвилин Чізкейків дати постояти в вимкненій духовці, потім вийняти і остудить.
3. Дати стабілізуватися в холодильнику. Для крему йогурт змішати з пудрою, влити вершки і збити до густоти. Поставити в холодильник, щоб він став густішим. Готові чизы можна вийняти з формочок або залишити так. Намазати кремом, присипати тертим шоколадом. Наслаждаться.