ПП сирний торт на кефірі на сковороді

Як зробити смачний і ніжний ПП сирний торт на кефірі на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр: 105/8/3/11

Кефір 2,5% – 500 гр.
Яйце – 3 шт.
Борошно рисова – 100 гр.
Розпушувач – 5 гр.
Підсолоджувач за смаком.
Сир м’який 0% – 480 гр.

ПП сирний торт на кефірі на сковороді покроковий рецепт

1. змішуємо Яйця з кефіром, далі додаємо сипучі інгредієнти, солодкість регулюємо за своїм уподобанням. Тісто розмінюємо до повністю однорідного стану і візуально поділити на 4 частини (млинці).
2. Виливаємо тісто ополоником на сковороду і смажимо з двох сторін під кришкою, на повільному вогні. Для крему збиваємо м’який сир і підсолоджувач, можна додати трохи ванилина.

3. Збираємо торт корж – крем – корж – крем і так далі. Можете посипати зверху горіхами. Прибираємо в холодильник настоятися 3-4 години, а краще на ночь.