Сирне печиво з рисовим борошном

Як смачно зробити Сирне печиво з рисовим борошном простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ні з яким іншим не порівняти! Ароматне, смачне, наркотично космічне. Спробувавши його раз, ви будете хотіти тільки його. Розсипається на мільйони смачних сирно-вершкових крихт, тане в роті, залишаючи після себе приємну ванільно – сирну кислинку! Дуже ніжне, злегка солодке! У тісто можна додати родзинки або інші сухофрукти, горішки або шоколад

Інгредієнти

200 г рисового Борошна,
200 р сиру 5-9%,
120 г вершкового масла,
80 г цукру,
2 ч. л. розпушувача,
1 ч. л. ванил цукру,
щіпка солі і 100 г вимитого і просушеного родзинок (якщо любите)

Сирне печиво з рисовим борошном покроковий рецепт

1. У борошно додати розпушувач, всі разом просіяти, додати цукор, сіль і ванил цукор, перемішати. Розм’якшене вершкове масло збити міксером до білого, додати сир і разом збити до однорідної маси (якщо сир крупнозерненый, його потрібно перетерти через сито для однорідності). ⠀
2. В олійно -сирну суміш додати частинами цукрово -борошняну суміш і перемішати лопаткою ,додати родзинки. Коли вся борошняна суміш додана, замісити тісто руками.

3. Має бути м’яке і еластичне тісто, не липнущее до рук. Сформувати кульки (у мене по 40 гр), викласти їх на деко, застелене пергаментом і випікати при 180 С 20 хвилин, до легкого рум’янцю .Печиво досить бліде, не чекайте сильно рум’яного кольору, якщо перетримайте, тому підгорить дно.

Відео рецепт 👇