Шоколадно-банановий торт

Як зробити Шоколадно-банановий торт рецепт простий 🍌 Він дійсно дуже ніжний, насичений🥰 При цьому зовсім не важкий💐

Інгредієнти

Бісквіт на 2 форми по 22-24 см
8 яєць
230 г цукру
200 р борошна
1 ч. л розпушувача
0.5 ч. л ваніліну
1,5 ст. л какао

2 ст. молока (250)
0,5 ст цукру
2 ст. л какао
2 ст. л крохмалю
100 гр темного шоколаду
2 ст. л борошна
2 ст. л вершкового масла
1 с. л ваніліну
1 яйце

Шоколадно-банановий торт покроковий рецепт

1. Бісквіт. Бісквіта мені було багато, я 1 корж у результаті 4 не використовувала. Тому готуйте з 6 яєць, якщо ви любите крем більше відчувати в торті. Для бісквіта яйця збиваємо з цукром і ваніліном хв 8-10 до пишної маси. Інше змішуємо і поступово втручається в яєчну суміш. Розливаємо тісто по формах застелені папером. Печемо при 175-180° до готовності. Остуджуємо і ріжемо на 2 частини каждый.

2. Вмішуємо борошно, крохмаль, какао, цукор. Додаємо яйце, потім потроху вливаємо молоко, перемішуємо і ставимо на середній вогонь, доводимо до загустіння. Викл. вогонь і в гарячий крем додаємо масло, шоколад і ванилин.

3. Помішуємо до розчинення. Повністю охолодити крем, потім перед застосуванням трохи збиваємо. Збираємо як на відео перекладаючи бананом😍 Даємо пропитаться.

4. у мене в холодильнику був ганаш, я їм полила торт, зверху трохи візерунки ложкою зробила. Ганаш готую 1:1, темний шоколад + гарячі вершки. Можна оформити як вам завгодно❤️

Відео рецепт 👇