Пісне шоколадно печиво з джемом черносмородиновим

Як зробити смачні Пісне шоколадно печиво з черносмородиновим джемом рецепт простий.

Інгредієнти

(18-20шт)

Рослинна олія 60гр
Цукрова пудра 40гр
джем Чорносмородиновий весь
Какао 30гр
150гр Борошно-200гр
Розпушувач 1 ч. л.
Сіль щіпка

джем Чорносмородиновий:
Чорна смородина 80гр
Цукор 60гр
Кукурудзяний крохмаль 15г
Вода 30гр

Пісне шоколадно печиво з черносмородиновим джемом покроковий рецепт

1. В чаші об’єднати джем, цукрову пудру і рослинне масло. Перемішати. В окремій мисці змішати борошно, какао, розпушувач і соль.
2. Додати до рідких інгредієнтів. Замісити тісто. Деко простелити пергаментом.
3. Скатати з тіста кульки розміром з волоський горіх, трохи приплюснути. Випікати в розігрітій до 180С духовці приблизно 12 минут.
4. джем Чорносмородиновий:
1. У сотейнику об’єднати чорну смородину з цукром, поставити на вогонь і трохи проварити.
2. Кукурудзяний крохмаль розчинити у воді і додати до ягід.
3. Проварити до загустіння. Остудить.