Полуничний чізкейк з мигдалем, фініками і кешью кремом

Полуничний чізкейк з мигдалем, фініками і кешью кремом без випічки простий рецепт.

Інгредієнти

для нижнього шару:
✅160 гр. мигдалю (смачно з обсмаженою)
✅8 середніх фініків

Для мусу:
✅200 гр. кешью (замочуємо на ніч)
✅200 гр. полуниці
✅70 гр. кокосового масла
✅60 гр. сиропу топінамбура або ін. підсолоджувач

Полуничний чізкейк з мигдалем, фініками і кешью кремом покроковий рецепт

1. В ідеалі форма розміром 18 див., роз’ємна. Подрібнюємо мигдаль S -подібним блендером, фініки промиваємо, видаляємо кісточку і ріжемо дрібно або подрібнюємо так само в блендері після горіхів. Трохи підсолюємо, це додасть дуже класний відтінок вкусу.
2. Викладаємо рівненько у форму. Збиваємо всі інгредієнти для мусу до стану крему. Пробуємо достатньо сиропу. Тут важливо тримати себе в руках і не з’їсти все відразу, тому що смак божественний, але пам’ятаємо, наша мета тортик!
3. Заливаємо у форму зверху мигдально-фінікової маси. Прибираємо в морозилку на 4-5 годин і переставляємо в холодильник на пару годин. Прикрашаємо за бажанням ягодами.