Ватрушки з сиром з дріжджового тіста в духовці

Як приготувати Ватрушки з сиром з дріжджового тіста в духовці рецепт. Домашня здоба це завжди про затишок і турботу. Повітряне, ніжне тісто і багато ванільного сиру.

Інгредієнти

– тепле молоко 150 мл,
– цукор 60 гр.,
– дріжджі сухі 10 гр.
– борошно 380 гр.,
– яйце куряче 1 шт, + жовток,
– масло вершкове м’яке
50 гр.,
– сіль щіпка,
+
Сир 5-9% 240 гр.,
Цукор 30 гр.,
Ванільний цукор/екстракт
1,5 ч. ложки,
курячий Білок 1 шт.

Ватрушки з сиром з дріжджового тіста в духовці покроковий рецепт

1. В тепле молоко додаємо дріжджі і цукор. Залишаємо на 15 хв. Додаємо яйця, масло, сіль і борошно. Замішуємо протягом 15 мин.
2. Відправляємо в тепле місце під плівкою на 2 години. Всі інгредієнти для начинки змішуємо в однорідну масу. Поділяємо тісто на 9 кульок. Робимо поглиблення, закладаємо начинку.
3. Змащуємо яйцем і залишаємо в теплому місці на 20-30 хвилин. Випікаємо при 170°С близько 20 хв. Приємного апетиту і пам’ятайте солодке життя-це філософія!