Як приготувати солодкий Празький крем для торта Прага зі згущеним молоком і маслом рецепт простий. Рецепт крему празького на 1.8 кг
(до торту ” Прага – на 8 тортів).
(до торту ” Прага – на 8 тортів).
Інгредієнти
Молоко незбиране згущене – 600 гр.
Масло вершкове – 1000 гр.
Жовтки – 100 гр.
Какао – 50 гр.
Празький крем для торта Прага зі згущеним молоком і маслом покроковий рецепт
1. Сумішшю з яєчних жовтків, перемішаних з водою, у співвідношенні 1:1, і згущеного молока заварюємо на водяній бані до сметаноподібної консистенції. Охолоджуємо. ⠀
2. Збиваємо вершкове масло, попередньо розм’якшене. І в кілька прийомів вводимо цю суміш. В кінці збивання додаємо какао – порошок і ванілін. ⠀
3. Результат – однорідна пишна маса коричневого кольору з глянцевою поверхнею, добре зберігає форму 🔥.