Басків чізкейк Сан-Себастьян

Як зробити Басків чізкейк Сан Себастьян рецепт простий 🤍 Це десерт який готується крем з сиру, на високій температурі до півгодини, потім відправляють стабілізуватися в холод. Чізкейк виходить дуже ніжний і вишуканий🤍 Я готую чізкейк завжди ввечері, ніч він стоїть в холоді, а на ранок диво☺️не можу дочекатися ранку коли чізкейк в холодильнику.

Інгредієнти

На форму 20 см

Вершковий сир 600 гр
350 мл Вершки 33%
Цукор 100 гр
Яйця 4 шт
Ванілін
Щіпка солі

Басків чізкейк Сан Себастьян покроковий рецепт

1. Сир змішати з цукром, додати по одному яйцю і влити вершки , перемішати до однорідності. У вистилаємо форму пергамент , викладаємо чізкейк і випікаємо при 180-200С хвилин 30-40.

2. Його шапочка підніметься дуже добре але вона осяде в процесі охолодження, його боки і верх подпекуться добре це нормально!

3. Потім залиште при кімнатній температурі остигати , і приберіть в холод на ніч. Можна подати з карамеллю або шоколадом… 🤍це дуже смачно😊

Відео рецепт 👇