Торт з печива з заварним кремом

Як смачно зробити Торт з печива з заварним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Тортик з печива. Смакота, яку будете готувати часто. Швидко і дууже смачно з простих інгредієнтів. Печива у мене любятово-шоколадне

Інгредієнти

✅Печива – 2 пачки
Для крему:
✅цукор – 50 гр
✅Борошно – 20 гр
✅кукурудзяний крохмаль – 20 гр
✅сіль щіпка
✅яйце – 1 шт
✅молоко – 500 мл
✅вершкове масло – 50 гр

Глазур:
✅Молочний шоколад – 100 гр
✅Соняшникова олія – 1-2 ст. л.

Торт з печива з заварним кремом покроковий рецепт

1. Готуємо крем: Цукор, борошно, кукурудзяний крохмаль, сіль і яйце добре перемішуємо. Додаємо молоко, добре перемішуємо, ставимо на вогонь. Варимо на середньому вогні, постійно помішуючи до загустения.

2. Прибираємо з вогню і відразу додаємо вершкове масло і розмішуємо віночком. Прибираємо в холодильник на час, поки готуємо глазур. Шоколад розтоплюємо на водяній бані,(тільки не перегрівайте шоколад, як велика частина шоколаду розплавиться прибираємо з парової лазні і домішують до розчинення всього шоколаду і потім додаємо соняшникова масло.

3. Шоколад готуйте коли торт захолоне. Збираємо торт – печива – крем – печива -крем – печива – верхній шар крем.(виходить 3 шари печива) Прибираємо в холодильник, щоб крем застиг. Потім поливаємо остившім шоколадом. Даємо тортику просочитися 3-4 години. Смачний торт готовий

Відео рецепт 👇