Печиво Мадлен з начинкою з джему

Печиво Мадлен з начинкою з джему простий рецепт. Ожина + білий шоколад і ви отримуєте просто чудове поєднання! Сперечаємося, що такого ще не пробували? При приготуванні джему ви можете пробити його блендером до однорідності, тоді не буде включень ягід і начинку спокійно можна буде викладати через вузьку насадку. Якщо ж хочете включення ягід, як це робила я, то начинку потрібно буде відсаджувати через коло в кілька міліметрів.

Інгредієнти

Варення з ожини:
1. Ожина – 300г
2. Цукор – 50г (1) + 35г (2)
3. Пектин NH – 5г

Мадлен:
1. Яйця – 2 шт.
2. Цукор – 70г
3. Ікра ванілі – 1г
4. Молоко – 45г
5. Мед – 25г
6. Розпушувач – 6г
7. Борошно – 120г
8. Вершкове масло 82,5% – 100г

Печиво Мадлен з начинкою з джему покроковий рецепт

1. Варення з ожини:
Варення з ожини рецепт простий
2. Мадлен:
1. Яйця збити з цукром, додати ваніль і мед, знову збити.
2. Додати молоко, перемішати.
3. Борошно просіваємо з розпушувачем, вводимо в тісто, розмішуємо. Стежимо, щоб не було грудочок.
4. Вводимо розтоплене вершкове масло, добре перемішуємо.
5. Перекладаємо тісто в кондитерський мішок і охолоджуємо в холодильнику 60-120 хвилин.
6. Форму для малден змащуємо маслом і присипаємо борошном. Викладаємо тісто майже до країв формы.
3. 7. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 17-22 хвилини. Стежимо, щоб Мадлен були насичено золотисті і з вітрилом по центру.
8. Виймаємо з духовки і відразу в центр тістечка відсаджуємо ожиновий джем. Охолодити у формі, після виймаємо.
9. Темперируем білий шоколад, заповнюємо форми для Мадлен на 1/4, зверху акуратно кладемо Мадлен малюнком вниз і трохи придавлюємо. Залишаємо стабілізуватися.
10. Акуратно виймаємо і подаємо до столу!