Заливний пиріг з чорницею і сметанною заливкою

Вийшло не дуже красиво, але дуже смачно! Буду доводити до пуття цей рецепт. Як зробити Заливний пиріг з чорницею і сметанною заливкою рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Яйце 1 шт;
Кокосове масло 15 г;
Рисове борошно 80 г;
Мед 3 ч. л;
Сметана 10% 150 г;
Ягоди (у мене чорниця) 200 г;
Ванілін за смаком;
Розпушувач.

Заливний пиріг з чорницею і сметанною заливкою покроковий рецепт

1. Кокосове масло розтопити; Білок відокремити від жовтка (жовток залишити для начинки), додати до масла; Додати борошно, розпушувач і ванілін, 1 ч. л. меду і перемішуємо; Вимішуємо. Якщо не вистачило борошна додаємо. Повинно вийти еластичне тісто. Накриваємо його харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 15 хвилин;
2. Через 15 хвилин розкачуємо тісто, переносимо у форму для випікання і формуємо бортики як на чізкейк; Відправляємо в заздалегідь розігріту до 200С духовку на 10-15 хвилин до рум’яності; В цей час готуємо змішану начинку: змішуємо сметану, 2 ч. л. меду і жовток;
3. По дну трохи остиглого пісочного підстави розподіляємо ягоди, заливаємо сметанною сумішшю і відправляємо хвилин на 30 в ту ж розігріту духовку, знижуємо градуси до 160; Вимикаємо духовку і гавкотом охолонути. Моя помилка була в тому, що я передержала в «працюючої» духовці (здавалося, що рідка начинка); Дістаємо і насолоджуємося!