Фундуків сирний чізкейк

Фундуків сирний чізкейк простий рецепт. Я звичайно дуже розумію, що зараз до духовку і підходити не хочеться, а всі думки про готування до +32С викликають ужасть😅 Але мушу вам похвалитися…у мене прохладааааааа і бажання готувати більш ніж живе😉 Що я думаю дуже радує вас – тому що сьогодні вас чекає рецепт🙏🏻

Інгредієнти

Для печива:
▪️200гр борошна
▪️100гр фундучной пасти
▪️50гр вершкового масла
▪️1 яйце
▪️60гр цукру
▪️щіпка солі
▪️5гр розпушувача

Тепер сирна основа:
▪️400гр сирного сиру
▪️100гр сиру (маленький відсоток жирності)
▪️3 яйця
▪️200гр вершків
▪️75гр цукрової пудри
▪️сік і цедра лимона
▪️ваніль

Фундуків сирний чізкейк покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти з’єднати і зробити пісочну основу. Викласти на деко і запекти при 170С 10-15 хвилин. Готове печиво подрібнити в крихту, додати 50гр вершкового масла, добре вимішати. Викласти все у форму (у мене роз’ємна 18см і висота 10см) Форму добре обгорнути у фольгу (дуже добре, щоб не потрапила вода) Поставити в холодильник охолоджуватися і починаємо зайнятися начинкой.

2. Тепер сирна основа: В сирний сир додати сир, яйця і цукрову пудру. Перемішати на низькій швидкості. Не забудьте про ваніль. Вершки вилити в ємність для збивання і збити до м’яких пік. З’єднайте сирну основу з вершками. Додаємо 5-8г соку лимона, цедру і добре перемешать.

3. Тепер беремо велику ємність, наливаємо гарячу воду, ставимо в неї форму з основою і виливаємо сирну начинку. Все це відправляємо в духовку при 130С режим верх низ на 125 хвилин. По закінченню часу краю повинні бути ніжними, а центр дригало. Після приготування, дайте йому охолонути і відправте в холодильник на ніч для стабілізації. Прикрасити ягодами.