Морквяний торт з волоськими горіхами і кремом з вершкового сиру

Як зробити Морквяний торт з волоськими горіхами і кремом з вершкового сиру рецепт простий. Багатьом здається, що фуд блогери знають всі тонкощі приготування смачних страв, але мені здається абсолютно нормально не знати! 💛 Наприклад, коли я готувала морквяний тортик, я зовсім не знала як правильно закарамелизировать горіхи, тому звернулася за допомогою до пошуковику Яндекса!
Знайшла відповідь на своє питання по фрагменту відео, magic – вбиваєте в пошук свій запит і отримуєте ролики у видачі. Подивитись ролик можна відразу з потрібного фрагмента! Дуже зручно, що не потрібно дивитися весь ролик🤞🏻 Отже, готуємо морквяний торт! Просто благаю вас приготувати собі і своїм близьким такий, виходить дуже смачно і можна придумати ефектний декор для будь-якого випадку 🥕

Інгредієнти

на 3 коржа діаметром 16 см
340 г борошна
4 середніх яйця
245 мл рослинного масла
пачка розпушувача 10 р
400 г цукру
275 г моркви
спеції: 3-4 ч. л кориці, 1 ч. л мускатного горіха, 1 ч. л імбиру
сік від половинки апельсина
200 г волоських горіхів, підійде пекан

крем:
400 г вершкового сиру
100 г цукрової пудри
100 г вершків 33-35%

Морквяний торт з волоськими горіхами і кремом з вершкового сиру покроковий рецепт

1. З’єднуємо всі сухі інгредієнти в одній мисці, а в іншій з’єднуємо рослинне масло з цукром (мені подобається використовувати тростинний або кокосовий цукор) і збиваємо. Потім додаємо яйця і добре збиваємо. Додаємо сухі інгредієнти в отриману масу. Тепер терту моркву, тільки вона обов’язково повинна бути не мокрой.

2. Додаємо сік від половинки апельсина. Потім потрібно взяти горіхи (волоські або пекан) і обсмажити. У сотейник додати 50 г цукру, додати горіхи і постійно помішувати. З’являться білі грудочки, а потім цукор перетвориться на карамель. Готово! Додаємо горіхи в тісто. Випікаємо в розігрітій до 150 градусів, десь 30-40 минут.

3. Коржики повинні піднятися! Перед складанням торта дайте коржам охолонути. Для вершкового крему беремо 400 г кисломолочного сиру і збиваємо з 100 г цукрової пудри. Додаємо вершки і знову збиваємо. Збираємо торт, прикрашаючи його за своїм смаком. Готово, ви чудові!

Відео рецепт 👇