Морквяний торт з бананом

Як зробити смачний Морквяний торт з бананом рецепт простий. 🥕🍌 Ще один шанс спробувати, для тих, хто жодного разу не готував 🥕 десерти 😳. КБЖУ на весь торт з прикрасою -493/29,1/13/64,7. На 100 г ~ 130 ккал. НЕ ЗАБУВАЄМО, ЩО ККАЛ ВКАЗАНА З УРАХУВАННЯМ МОЇХ ПРОДУКТІВ.

Інгредієнти

Бісквіт
яйце 1 шт ( 50 г)
борошно рисова 39 р
морква 60 г
молоко 0,5% 60 мл
борошно вівсяна 16 р
кориця 2 р
підсолоджувач 3 р
розпушувач тіста 3 р

Крем:
125 г м’якого сиру 0%
2 г підсолоджувач

Начинка (за бажанням)
50 г банана (у мене), можна більше або менше, справа смаку

Прикраса (за бажанням)
20 г банана
14 г арахісової пасти

Морквяний торт з бананом покроковий рецепт

1. Моркву натерти на дрібній тертці, додати яйце, молоко і добре перемішати, потім додати сухі інгредієнти, перемішати, перелити у форму (10 см або велику кружку), відправити в мікрохвильову піч на 4-5 минут.
2. Готовий бісквіт остудити і розрізати на 3 рівних коржа. Крем. м’який сир і підсолоджувач змішати, готово.
3. Збірка. Корж-крем-шматочки банана(або без) і т. д. Прикрасити за бажанням. прибрати в холодильник на ніч для пропитки.