Домашній зефір Яблуко Полуниці на агар агарі

Як зробити Домашній зефір Яблуко Полуниці на агар агарі рецепт простий. Судячи з кількості переглядів під відео де я готую зефір, Вам потрібен цей рецепт.

Інгредієнти

70 гр Білки
70 гр Цукор(1)
10 гр Агар-Агар
50 гр Глюкозний сироп
100 гр Шампанське “Фраголіно” суниця
250 гр Цукор (2)
50 гр Полуничне пюре
250 гр Яблучне пюре
Цукрова Пудра для опудрювання

Домашній зефір Яблуко Полуниці на агар агарі покроковий рецепт

1. Яєчний білок і цукор(1) збити до стійких піків. Паралельно в сотейнику з’єднати агар-агар, глюкозний сироп, шампанське і закип’ятити. Додати цукор(2), полуничне і яблучне пюре і варити помішуючи до 108°. Потім ООООООЧЕНЬ тонкою цівкою влити сироп по взбивающийся на максимальній швидкості белок.
2. Збивати на максимальній швидкості до появи стійких піків. ВАЖЛИВО!!! Підготувати відразу місце для відсадження зефіру, це може бути лист покриттів пергаментом і тае підготувати великий кондитерський мішок з насадкою. Після перекладайте отриману масу в мішок і відсаджуйте зефир.

3. Працюйте швидко, так як при остигає маса відразу почне застигати і потім її буде складно відсадити. Залишити на стабілізацію, поки не віддасть всю зайву вологу. Опудрить і упаковать.