Татар Бораки вірменське блюдо

Татар Бораки вірменське блюдо простий рецепт (ТАТАР БУРЯКИ). Я обожнюю це блюдо, кожен день можу поїсти 🤤 Моя мама готує з молоком, думаю так смачніше виходить, але можна з водою 👌

Інгредієнти

1 кг борошна
1-2 яйця
Сіль
200-300мл молока (води)

Для подача
Мацун
Часник
топлене або вершкове масло растопись
Лук

Татар Бораки вірменське блюдо покроковий рецепт

1. Просіваємо борошно через ситечко, щоб вийшла гірка. Туди ж додаємо яйця і сіль. За бажанням додаємо рослинне масло. Поступово вливаємо молока або воду, при цьому помішуючи смесь.
2. Замішуємо еластичне тісто, хвилин 10-15. Потім кладемо в пакет і відправляємо в холодильник на 30 хвилин. Знімаємо, ще раз замішуємо і готовий тісто. Скачуємо тонкий пласт, розрізах ромбиками, як показала на видео.
3. Варимо в солоному окропі. Поки вариться тісто, посмажимо цибулю в топленому або вершковому маслі до золотистого цвета.
4. В мацун додаємо часник, за смаком і готовий 🤤 Подаємо , як показала на відео 🥰 Це Нереально смачно 🤤

Відео рецепт 👇