Вівсяне печиво з насінням і кунжутом

Вівсяне печиво з насінням і кунжутом простий рецепт. Саме смачне печиво за останній час. Просто ульот. Склад 🔥. Без борошна, розпушувача, можна зробити без глютену, якщо взяти безглютенові вівсяні пластівці. З’їв таку печеньку і бігаєш пів дня як заведений. Хто побіг робити, поділіться вашими захопленнями. Обов’язково додайте яку-небудь сушену ягоду – вишню, журавлину, можна родзинки, кислинка для контрасту.

Інгредієнти

вівсяні пластівці – 150 г (у мене безглютенові)
соняшникове насіння – 30 г
кунжут – 20 р
гарбузове насіння – 30 г
мигдальна борошно/дрібно мелений мигдаль – 50 г
лляне насіння – 20 р
чіа – 20 р
сушена вишня/родзинки – 50 р
кокосове масло – 20 г
мед/фінікова паста – 70 г
горіхова паста – 40 р
тахін – 40 р
вода – 2-3 ст л крупно нарубаний мигдаль/фундук – 40 г

Вівсяне печиво з насінням і кунжутом покроковий рецепт

1. Змішайте всі інгредієнти, додайте кілька ложок холодної води, перемішайте і залиште тісто на пів години-годину. Так воно буде легше лепиться.
2. Тісто виходить липке і злегка розсипчасте, якщо сильно розсипається, можна додати ще 1-2 ложки води. Мокрими ричанням сформуйте печиво товщиною близько 1 см.

3. Випікайте на деку, застеленому папером для випічки близько 13-15 хвилин при температурі 180 градусов.

Відео рецепт 👇