Шоколадний бісквіт для міні тортиків бенто

Шоколадний бісквіт для міні тортиків бенто рецепт простий. Шоколадний і повітряний, підходить під велику кількість смакових поєднань! Просочувати чи ні, вирішувати вам, це залежить від ваших смакових уподобань. Якщо вирішите просочити, то раджу просочити молоком🥛 чи не занадто солодкою просоченням. Погнали🔥

Інгредієнти

Рецепт на стандартний деко👇🏻:
⁃ 150 гр молоко 3.2%
⁃ 40 гр вершкове масло 82.5%
⁃ 40 гр темного шоколаду (у мене 54.5%, вибирайте смачний для вас)
⁃ 200 гр борошно
⁃ 30 гр какао
⁃ 5 гр розпушувач
⁃ 4 яйця С1 (~ 200 гр)
⁃ 200 гр цукор
⁃ щіпка солі

Шоколадний бісквіт для міні тортиків бенто покроковий рецепт

1. ✅Розтопити в молоці масло і шоколад. Можна в мікрохвильовій печі або на плиті ✅Просіяти всі сухі інгредієнти в окрему ємність ✅Збити яйця з цукром і сіллю в стабільну світлу масу ~ 7-10 хв з допомогою ручного або планетарного миксера.

2. по Черзі в 2 етапи з’єднуємо яєчну масу з рідкими і сухими інгредієнтами з допомогою силіконової лопатки ✅Повинно вийти повітряне, однорідне шоколадне тісто ✅Відразу відправляємо випікати на деко забудований пергаментом, раджу силіконізований ✅Випікаємо при ~ 170’С близько 12-15 мин.

3. Перевіряємо готовність на суху шпажку і обов’язково одразу дістаємо з духовки, щоб бісквіт не высушивался ✅Остуджуємо і вирізаємо кільцем бісквіти. У мене 12 см 6 коржів для тортиків з відео🤎 Залишки можна з’їсти просто так або зробити трайфлы/кейкпопсы. ⠀ P. S. На відео начинка «повітряна карамель» і «соковите тропічне конфі».