Імбирне печиво з маслом і медом

Як же без імбирних печенюшек? Якщо ми самі не створимо собі передноворічний настрій, ніхто його не зробить 😉. Можна почати з печенюшек. Як зробити Імбирне печиво з маслом і медом рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

борошно – 420 р
імбир мелений – 2 ст. л.
сода – 1 ч. л.
кориця мелена – 1 ч. л.
гвоздика мелена – 1/4 ч. л.
масло кімнатної температури – 150 г
цукор – 200 г
яйця – 2 шт.
мед – 170 г

Імбирне печиво з маслом і медом покроковий рецепт

1. Починати готувати за день, так як тісто має провести ніч в холодильнику. Змішати просіяне борошно, дрібку солі, імбир, соду, корицю, гвоздику. Збити масло з цукром. По одному додавати яйця і збивати до однорідності. Додати мед, взбить.
2. Змішати сухі інгредієнти з масляною масою. Тісто накрити плівкою і прибрати в холодильник на ніч. Тісто розкачати до товщини 4-5 мм. Формочками вирізати печиво і перенести на застелений пергаментом противень.
3. Між печивом залишати відстань, т. до. воно збільшиться в розмірі. Випікати при 180° 12-15 хвилин до золотистого кольору. Остудити. Приємного апетиту!