Фісташковий меренговый рулет з малиною і маскарпоне

Як зробити Фісташковий меренговый рулет з малиною і маскарпоне рецепт простий.

Інгредієнти

– яєчні білки 5 шт,
– 250г цукор,
– крохмаль 1 ст. л
– подрібнені фісташки 100г
– вершки 35% 300г,
– сир маскарпоне 150г,
– цукрова пудра 60-80г,
– малин ,
– щіпка солі.

Фісташковий меренговый рулет з малиною і маскарпоне покроковий рецепт

1. Яєчні білки збити до легкої пінки, потім додати цукор і щіпку солі, збивати до міцних піків. В кінці додаємо крохмаль, перемішуємо , потім додаємо фісташки (можна і без фісташок, рулет вийде пишніше) і просто перемішати до однорідності. Викладаємо на пергаментний папір у формі прямокутника (висотою приблизно 1-1,5 см).

2. Випікати на деку 35 хв. при t 130°. Головне не перетримати, тоді він вийде жорстким і не буде згортатися в рулет. Натисніть злегка пальцем на меренгу, якщо вона не прилипає до рук і був хрускіт значить меренга готова! Покладіть на меренгу пергамент і різко переверніть на другий пергамент. Акуратно зніміть пергамент (якщо пергамент погано відходить, змочіть його вологою ганчіркою).

3. Пергамент купуйте хорошого якість, він не буде прилипати, і зняти його набагато легше! Готуємо крем: збиваємо вершки з цукровою пудрою до утворення візерунків на кремі, як з’явиться візерунок відразу додаємо сир або сирний сир і ще раз збиваємо до однорідної массы.

4. Розподіляємо крем з остиглої меренге. Далі розподіляємо малину і звертаємо в рулет . Прикрашаємо ягодами і м’ятою, можна посипати цукровою пудрою. Готовий рулет покласти в холодильник на 30-40 хвилин. Всім приємного чаепития.

Відео рецепт 👇