Рулет бісквітний домашній швидкий

Бісквітний рулет – мій спаситель! Як зробити Рулет бісквітний домашній швидкий рецепт простий. Я не спец по тортів. Можу, звичайно, але вони у мене якісь непоказні виходять. Смачні, але некрасиві. А торт він же зазвичай на свято. А ось такі рулети кручу “з закритими очима”. Причому вони відмінно заходять і з джемом, і зі згущеним молоком і з заварним, і з кремом чіз.

Інгредієнти

Яйця 5 шт
Цукор 150 гр
Борошно 180 гр
Ванільний цукор 1пачка

Рулет бісквітний домашній швидкий покроковий рецепт

1. Крем на ваш смак. Збиваємо яйця з цукром. Міксером, дуже прискіпливо, до дуже щільної піни. Хвилин 4-5 на великій швидкості. Поступово додаємо борошно і ванільний цукор. Перемішуємо лопаткою 👆, не міксером, лопаткою, ніжно і обережно 😉. Деко застеляємо пекарським папером, що б бортики теж були застланы.
2. Змащуємо її маслом і викладаємо на нього тісто. Розподіляємо тісто лопаткою так, що б вийшов пласт прямокутної форми. Випікаємо 10-12 хвилин на 180 гр. Кладемо на стіл рушник і перевертаємо на неї деко, таким чином, що б була папір сверху.
3. Змащуємо бісквіт вареним згущеним молоком, повидлом, будь-яким кремом, так взагалі чим хочете. І не чекаючи охолодження звертаємо в рулет. За бажанням посипаємо цукровою пудрою, прикрасити ягодами, фруктами, орехами.