Шоколадний медовик «Торт Спартак»

Шоколадний медовик «Торт ” Спартак» простий рецепт. Класний медовий торт, просто запаморочливий!! Крем – окрема, смачна історія! Рецепт простий, продукти напевно у вас є. Готуйте і насолоджуйтеся! Ви забудете про все на світі!

Інгредієнти

Яйце-4шт
Цукор-200г
Вершкове масло-150г
Мед-120г
Сода-1ч.л
Мука-340гр
Разрыхлитель-7г
Какао-70г

Шоколадний медовик «Торт ” Спартак» покроковий рецепт

1. Змішуємо сухі інгредієнти-борошно, какао і розпушувач. У каструлю з товстим дном додаємо яйця, вершкове масло, цукор і мед. Вставимо на повільний вогонь помішуємо і чекаємо, коли цукор розчиниться, додаємо соду і продовжуємо перемішувати 5 хвилин. Маса збільшується в об’ємі в 2-3 рази. Знімаємо з вогню, додаємо за два етапи сухі ингредиенты.

2. Накриваємо харчовою плівкою в контакт і прибираємо в холодильник до повного охолодження тесту (2год у мене пішло). Дістаємо з холодильника, поділяємо на 6-8 рівні колобки. Кожен шматочок тесту розгортаємо в коло на присипаній борошном стільниці або прямо на пергаментним бумаге.
3. Зверху на тісто покласти тарілку або форму потрібного діаметра (20-22см) і обрізати по формі. Розкатане тісто наколоти виделкою і спекти корж в заздалегідь розігрітій до 200градусов духовці приблизно 4 хвилин. Таким чином випікаємо всі інші коржі. Після випічки готовим коржам даємо повністю остывать.

4. В цей час готуємо заварний крем. Збираємо торт. З обрізок я зробила посипання. Залишити шоколадний торт “Спартак” на 3-4 години при кімнатній температурі, щоб коржі встигли добре просочитися кремом. Потім помістити на ніч в холодильник, тоді зріз торта буде акуратним. Торт “Спартак” готовий. Приємного апетиту і вдалої вам випічки!