Торт в стаканчику з собою Cake to go

Торт в стаканчику з собою Cake to go Манго Кокос простий рецепт. Друзі, ось два рецепти для стаканчиків, я нарешті, все підрахувала, привела в пристойну форму і написала рецепти. Манго кокос тортик з собою (в стаканчику).

Інгредієнти

На 4 склянки

Кокосовий бісквіт:
5 яєць
130 г цукру
100 г борошна
45 г кокосової стружки
50 г кукурудзяного крохмалю
1 чл розпушувача

Для просочення:
Кокосове молоко 150 мл⠀

Манговий мус:
Пюре манго 370 гр
Вершки жирні (33%) 150 гр
Желатин 10 гр
Вода (для желатину) 70 мл

Фісташковий мус:
Вершки 300 гр
Молоко 150 гр
Желатин 10 гр
Вода для желатину 60 гр
Білий шоколад 100 гр
Фісташкова паста 50 гр желатин

На 4 склянки
Фісташковий бісквіт:
4 яйця
110 гр цукру
87 гр борошна
33 гр вершкового масла
33 гр білого шоколаду
0,6 ст. л. крохмалю
33 гр. фісташкової пасти
7 гр розпушувача

Торт в стаканчику з собою Cake to go покроковий рецепт

1. Яйця розділити на білки і жовтки. Збити жовтки з цукром до білої пишної маси. Додати стружку, борошно з крохмалем і розпушувачем. Тісто буде досить густе. Окремо збити білки до піків. Акуратно змішати частинами жовткову масу з білками, намагаючись, щоб вони не опало. Розподілити на деко, застелений пекарської папером. Випікати при 180 градусах до готовності (20-35 хв). Остудити, вирізати кружальця по 3 на кожен стаканчик (на денце самий маленький, другий під розмір середини склянки, третій по діаметру верхівки). Бісквіти просочити молоком (можна звичайним).
2. Манговий мус:
Желатин замочіть в холодній воді для набухання. Вершки збийте з до м’яких піків. Набряклий желатин розтопити будь-яким способом. До розтопленого желатину додайте ложку мангового пюре, перемішайте. І тільки потім змішати желатин з рештою пюре. Потім влийте вершки в манговую масу. Перемішайте. Готовий мус. Збірка стаканчика: Бісквіт, мус, трохи кокосового штрейзеля, бісквіт, мус, штрейзель, бісквіт, мус. Для прикраси посипати кокосовою стружкой.
3. Фісташковий мус:
Замочити у воді желатин. Молоко на середньому вогні довести до гарячого стану, додати в нього білий шоколад, перемішати до розчинення шоколаду. Додати желатин в шоколадно – молочну суміш. В окремій чашці збити вершки до пишноти. Об’єднати вершки і молочну суміш, додати фісташкову пасту, перемішати. Готовий мус. Збираємо стаканчики: Бісквіт, мус, бісквіт, мус, бісквіт мус, прикрасити рубленими фисташками.

4. Фісташковий бісквіт:
Борошно просіяти разом з крохмалем і розпушувачем. Вершкове масло і білий шоколад розтопити, помішуючи. Остудити до кімнатної температури. Яйця розділити на жовтки і білки. Жовтки почати збивати міксером, всипаючи тонкою цівкою цукор. Збивати жовткову суміш до отримання пишною і світлої кремової маси. Додати фісташкову пасту і збивати ще 1-2 хвилини до рівномірного кольору. Влити розтоплене масло з шоколадом і збити до однорідності.

Збити білки до піків. В три етапи підмішати все борошно і збиті білки (спочатку борошно, перемішати тісто лопаткою, потім білки, борошно, знову білки тощо). Духовку розігріти до 180 градусів. Перелити тісто на деко і випікати фісташковий бісквіт приблизно 20-35 хвилин до готовності. Вирізати кружечки, по три різного розміру на кожен стаканчик.