Сирний пиріг з начинкою з сметани і ягід в духовці

Як зробити смачний Сирний пиріг з начинкою з сметани і ягід в духовці рецепт. Для цього пирога можна взяти будь-які ягоди. У мене жимолость -наша уральська ягода, дуже корисна і найперша. Так само сюди підійде чорна смородина, вишня, черешня, полуниця. Можна використовувати заморожену, головне розморозити і злити всю рідину.

Інгредієнти

Для тесту:
Борошно 260 гр
Олію слив 150 гр
Цукор 60 гр
Яйце 1 шт
Ван.цукор 1 пачка (8-10 гр)
Щіпка солі
1 ст. л. крижаної води.

Для начинки:
Сир 5-9% 300гр
Яйця 3 шт
Цукор 100 гр + 20 ягоди
Ягоди 200 гр
Сметана 20% 170 гр
Крохмаль кукурудзяний 20 гр

Сирний пиріг з начинкою з сметани і ягід в духовці покроковий рецепт

1. Для тіста змішати в мисці сипучі інгредієнти, додати яйце і масло, подрібнену в крихту, воду. Якщо води недостатньо, додайте ще 1 ложку. Замішуємо тісто і вистилаємо їм дно і бортик форми. Проколюємо виделкою і прибираємо в холод. У мене велика форма діаметром 25 см, висота бортика повинна бути 5 см.
2. Якщо ваша форма менше, робіть бортик ще вище. Для начинки пробиваємо заглибним блендером до однорідності сметану, сир, яйця і цукор. У форму наливаємо начинку і запікаємо 15 хвилин при 180 гр. Змішуємо ягоди з 20 гр цукру і крахмалом.

3. М’яти не потрібно, просто перемішати. Дістаємо пиріг і викладаємо зверху ягоди. Відправляємо допекаться ще на 30 хвилин. Після того як пиріг готовий, дайте йому трохи охолонути. Я знаю, що це найважче, але доведеться потерпіти. Пиріг нереально смачний!

Відео рецепт 👇