Кремове морозиво з авокадо і кокосових вершків

Як зробити Крем-морозиво з авокадо і кокосових вершків рецепт простий. Рецепт ніжного кремового морозива без цукру і молока. У нас все ще літо ж, так?😃 Тримайте швидкий рецепт морозива для жарких днів. Мені подобається, що в ньому немає цукру, немає коров’ячого молока. Не те щоб я фанат такого харчування, але влітку буває важкувато, звичайно. Так воно і веган, і кето, та пп! ⠀ А ще готується дуже і дуже просто!
Найголовніше знайти по можливості стиглий м’який авокадо. Якщо ж знайшли тільки зелений, тобто лайфхак. Мене навчили хлопці з овочевої намети: потрібно покласти авокадо твердий у пакет з бананами на добу. Виявляється, стиглі банани виділяють якийсь газ, який прискорює дозрівання авокадо. Я чорт його знає як воно працює, але працює точно, перевіряла ⠀ Лайм все ж краще не замінювати лимоном при можливості, він дає абсолютно особливий смак.
Якщо немає кокосових вершків, то можна купити баночку кокосового молока, охолодити і використовувати застиглий густий шар. Камедь в рецепті нам потрібна для стабільної текстури. Не лякайтеся, їй легко купити у нас в магазині. Але якщо немає камеді, просто буде трохи інша консистенція, смак не зміниться.

Інгредієнти

▪️ 150-180 г авокадо
▪️ 1 лайм
▪️ 160 г кокосові вершки
▪️ 30 г – эритрита
▪️ 1/3 ч. л. ксантанова камедь

Кремове морозиво з авокадо і кокосових вершків покроковий рецепт

1. М’якоть авокадо потрібно розім’яти виделкою в пюре. Якщо авокадо все ж жестковат, то доведеться пробити його заглибним блендером до стану крему. Додайте холодні кокосові вершки, цедру і сік лайма, эритрит і камедь.
2. Перемішайте до однорідного стану і збийте микксером до пишноти. Почніть з середньої швидкості, доводячи до високої. ⠀
3. Накрийте морозиво кришкою і приберіть в морозилку на 45-50 хвилин дістаньте, перемішайте ложкою і ще раз збийте. Приберіть знову на 45-50 хвилин і знову збийте. Можна зробити це ще раз, а можна і залишити як є. ⠀ Морозиво готове, насолоджуйтеся!!!