ПП пиріг шарлотка з грушами

Як зробити смачний ПП пиріг шарлотка з грушами рецепт простий 🍐 Пишна, соковита і ароматна шарлотка з грушами ні чим не поступається яблучної, для мене вона навіть смачніше і цікавіше 🧡 Забирайте рецепт в закладки і не забувайте залишати коментар! 🙌🏻Це ж нескладно 💚

Інгредієнти

КБЖУ на 100 грам: 161/6,4/4,4/22,4

Яйця – 5 шт.
Молоко 2,5% – 100 гр.
Борошно (у мене рисова + ц/з пшенична) – 200 гр
Розпушувач – 3 гр.
Кориця – 1-2 ч. л.
Груші – 3 шт.
Підсолоджувач за смаком

D моєї форми – 16 див.

ПП пиріг шарлотка з грушами покроковий рецепт

1. Білки відокремити від жовтків. Жовтки змішати з молоком, цукрозамінником віночком. Окремо просіяти борошно, корицю, розпушувач. Білки збити до міцних піків. Груші помити, прибрати хвостик і серцевину. Одну грушу я порізала тонкими слайсами для прикраси. Решту порізати кубиками.
2. Борошно всипати до жовтків, перемішати. Додати збиті білки в 2-3 заходу, акуратно перемішати, додати грушу і знову перемішати. Зверху викласти грушеві слайсы.

3. Випікати в розігрітій духовці 180 гр. 45 хв. Після закінчення часу залишити на 20 хв в духовці з відчиненими дверцятами. Акуратно витягнути форми, посипати сухим знежиреним молоком.