Сирний пудинг в духовці з манкою

Цей кекс дуууже довго чекав своєї публікації. Як зробити Сирний пудинг в духовці з манкою рецепт простий. Тому що спочатку були інші пріоритети, потім наближався Новий рік, а потім я і зовсім забула ці кадри в старому телефоні 🤪 Так що зустрічайте! Ніжний, соковитий і зовсім не кекс. Це пудинг. Сирний. З рікоттою. На манці. Думаю, цього вже достатньо, щоб ви його захотіли 😉

Інгредієнти

▪️180г сиру
▪️250г рікоттою
▪️100г цукру
▪️молока 250г
▪️250г води
▪️30г вершкового масла
▪️100г манки
▪️2 білки від яєць с1

Сирний пудинг в духовці з манкою покроковий рецепт

1. Змішати сир, м’які рікотту і цукор. У каструлі змішати молоко, воду і масло. Поставити на вогонь. Довести майже до кипіння. Зменшити вогонь і тонкою цівкою всипати манку, постійно помішуючи венчиком.
2. Варити до м’якого загустіння. Зняти з вогню, трохи остудити. Додати манну кашу до сирної маси, перемішати до однорідності. Два білки збити в піну, як для безе.

3. Акуратно вмішати в тісто. Форму змастити маслом, присипати борошном (або як я, взяти силіконову). Викласти масу, розрівняти. Випікати при 180 близько 60 хвилин. Остудити в форме.