Домашні булочки з корицею з тестом на молоці

Готуємо Домашні булочки з корицею з тестом на молоці простий рецепт в духовці. Один з моїх найулюбленіших рецептів з корицею, синнабон це звичайно добре, але різноманітності іноді хочеться. Пряні, ароматні і приголомшливо смачні.

Інгредієнти

– борошно 600 гр.,
– молоко 360 мл,
– цукор 80 гр.,
– 0,5 ч. ложки кардамон,
– сіль щіпка,
– дріжджі 6 гр.,
– масло вершкове 100 гр.
+
Кориця 2 ч. ложки
Масло вершкове м’яке 120 гр.,
Цукор 80 гр.

Домашні булочки з корицею з тестом на молоці покроковий рецепт

1. В тепле молоко додаємо цукор і дріжджі. Потім додаємо масло, кардамон, сіль і борошно. Замішуємо м’яке тісто протягом 15 хв. Залишаємо під плівкою на 2 часа.
2. В м’яке вершкове додаємо цукор і корицю. Тісто розкачуємо товщиною 5 мм В середину викладаємо масло і розподіляємо. Складаємо тісто навпіл і знову раскатываем.

3. Нарізаємо на смужки шириною 2-3 див Згортаємо і формуємо булочки. Змащуємо жовтком і залишаємо підніматися на 30 хв. Відправляємо в духовку при 160 °С до золотистого цвета.