Шоколадний брауні чізкейк з кисломолочного сиру

Шоколадний брауні чізкейк з кисломолочного сиру простий рецепт в духовці. Два моїх улюблених десерту в одному! Якщо ви такий же любитель, обов’язково приготуйте.

Інгредієнти

КБЖУ (на 100 г): 280 / 9 / 20 / 17

Брауні:
Темний шоколад б/з 90 гр
Яблучне пюре 85 гр
Підсолоджувач (prebiosweet) 5-7 гр
Яйця С0 2 шт
Борошно вівсяна (пшенична ц/з) 75 гр
Сода 1/2 ч. л
Щіпка солі

Чізкейк:
Сирний сир 350 гр
Яйце С0 1 шт
Кукурудзяний крохмаль 10 гр
Молоко 2,5% 30 гр
Підсолоджувач (prebiosweet) 5-7 гр

Шоколадний брауні чізкейк з кисломолочного сиру покроковий рецепт

1. Шоколад розтопіть на водяній бані або імпульсами за 15 с в мікрохвильовці. Додайте до нього фруктове пюре, яйця, соду і дрібку солі, підсолоджувач, просійте муку.

2. Перемішайте до однорідності. Викладіть масу у форму для випічки (її модно змастити маслом або застелити пергаментним папером. Для чізкейку використовуємо інгредієнти кімнатної температуры.

3. Змішати все до однорідної консистенції і викладе на шоколадний шар. Випікати при 180 градусах близько 35-40 хвилин. Потім повністю остудити і можна виймати з формы.

Відео рецепт 👇