Сирна Паска без яєць як морозиво

Сирна Паска без яєць як морозиво рецепт простий. Цей рецепт від моєї учениці Наталі! Особисто я ні разу не готувала сирну Паску. А якщо і пробувала колись, то це було 1 раз! Наташа говорить, що нагадує морозиво! І я відчуваю, що в цьому році теж зроблю її!

Інгредієнти

500 грам сиру
1/2 склянки цукру
1 пакет ванільного цукру
1/2 склянки сметани 20 – 25 %
100 грам вершкового масла
1/2 склянки родзинок
1/2 склянки горіхів (волоських або інших)
1/2 склянки цукатів(можна більше)

Сирна Паска без яєць як морозиво покроковий рецепт

1. Горіхи підсушити і подрібнити. Родзинки обшпарити. Сир перетерти або подрібнити блендером. Сметану змішати з цукром і ваніліном. Влити в сир, перемешать.
2. Додати вершкове масло і розмішати міксером. Додати цукати, горіхи, родзинки. Акуратно перемішати і викласти у форму для Паски. Форму вистелити марлей.
3. Зверху поставити прес. Через 6-8 годин прес зняти або коли перестане відходити сироватка. На смак як морозиво пломбир.