Гарбузовий торт на сковороді з вівсянкою, родзинками і сирним кремом

Як смачно зробити Гарбузовий торт на сковороді з вівсянкою, родзинками і сирним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для торта потрібно:
60 г вівсяних пластівців довгого варіння
80 г запеченої гарбуза
1 яйце
40 г молока
20 г родзинок
5 г розпушувача

Для крему:
50 г м’якого сиру
50 г фруктового пюре (я брала готове дитяче харчування)

Гарбузовий торт на сковороді з вівсянкою, родзинками і сирним кремом покроковий рецепт

1. Родзинки замочити в окропі на 10 хвилин. Для коржа подрібнити в блендері вівсяні пластівці. Додати до них гарбуз, яйце, ізюм, молоко і розпушувач. Ще раз взбить.

2. Отримане тісто вилити на сковороду. Готувати під кришкою 15 хвилин на невеликому нагріванні. Дати охолонути і зняти зі сковороди коржик.

3. Розрізати на 4 частини, як, показала на видео.

4. Для крему змішати сир з пюре і промазати коржі. Прибрати в холодильник мінімум на 6 часов.

Відео рецепт 👇