Коржі для торта медовика без розігріву

Як смачно зробити Коржі для торта медовика без розкочування найпростіший рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Вирішила нагадати вам крутий рецепт коржів для медовика. Крутий він у тому, що коржі не треба розкачувати, тому часу на приготування ви витратите в два рази менше, а на смак він виходить ще краще. Мені дуже подобається цей спосіб, тому і вам рекомендую. А ще дуже зручно коржі спекти заздалегідь, а сам торт зібрати через кілька днів, що так само економить час перед святами.

Інгредієнти

Мед – 160 гр.
Сода – 2 ч. л.
Масло вершкове – 200 гр.
Яйце – 6 шт.
Цукор – 200 гр.
Борошно – 360 гр.

Коржі для торта медовика без розкочування покроковий рецепт

1. В каструлю або сотейник виливаємо мед. На середній температурі, помішуючи, доводимо до кипіння. При появі перших бульбашок додаємо соду, добре перемішуємо. Маса сильно спіниться, при постійному помішуванні дождаемся карамельного цвета.

2. Додаємо вершкове масло, трохи варимо і вимикаємо плиту. В окремій мисці збиваємо яйця і цукор до білого кольору. В яєчну суміш перелити медову і акуратно ввести муку. Все добре перемешать.

3. На пергамент налити тісто і розподілити по колу, потрібного діаметру. Випікати 9-12 хвилин при температурі 180 градусів. Відразу як тільки дістали корж з духовки, відокремлюємо від пергаменту і вирізаємо потрібний діаметр, краю не викидаємо, самі знаєте йдуть на обсыпку.

4. Так випікаємо всі коржі. У мене вийшло 8 коржів діаметром 22 див. При складанні торта можете використовувати будь улюблений крем. А я в наступному відео розповім як збирала з апельсиновим курдом.

Відео рецепт 👇