Пісочне печиво Банани з вершковим сиром

Пекла їх вже два рази поспіль! Дуже смачне Пісочне Печиво Банани з вершковим сиром рецепт простий 🍌 Ідеальне розсипчасте пісочне тісто і ніжна вершкова начинка – це дуже смачно! Нагадує «Сочники» в преміум-варіанті 😄🌟 Чоловік попросив піч їх частіше. 😜

Інгредієнти

Для тесту:
•100 г м’якого вершкового масла
•30 г цукрової пудри
•щіпка солі
•100 г сметани 20% кімнатної температури
•1 ч. л. розпушувача
•200 г пшеничного борошна в/с

Начинка:
•200 г вершкового сиру,
•1 шт. жовток,
•80 г цукру,
•насіння 1/2 стручка ванілі (у мене шикарні стручки ванілі від @vanilla.la.vanilla )
•25 г пшеничного борошна в/с

Пісочне печиво Банани з вершковим сиром покроковий рецепт

1. Для тіста:
Розм’якшене вершкове масло збити міксером з цукровою пудрою і сіллю до пишноти. Додати сметану, трохи збити. Борошно ретельно змішати з розпушувачем, просіяти. Частинами ввести в збиту масу і нетривало замісити ніжне тісто. Поділити тісто на шматочки вагою ~ по 20 р., підкотити в кульки. Помістити їх на тарілку, накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 1 час.

2. Начинка:
Перемішати всі інгредієнти до однорідності вручну або міксером. Прибрати в холодильник до формування печенья.

3. Формування:
Кожен кульку тіста розкачати в тонкий овальну корж, припыляя при роботі стіл і качалку борошном. Розмістити по центру коржі ~ 1 ч. л. начинки (не кладіть багато, інакше вона витече або дасть тріщини на печиві).

4. Притиснути пальцем край, як у чебурека/вареника. Скласти заготовку навпіл, щоб шов виявився внизу. Помістити заготовку на деко. Надати форму банана. Можна краї змастити пензликом какао. ⠀ Випікати печиво в заздалегідь розігрітій до 170 С духовці близько 20-25 хвилин до легкої рум’яності. Готове печиво за бажанням присипати цукровою пудрой.

Відео рецепт 👇