Пряничное тісто технологія приготування для розпису

Як зробити Пряничное тісто технологія приготування для розпису рецепт простий в духовці. За смаком пряники звичайно відрізняються. Вони менш солодкі і дуже м’які, ось прям як пряники, а не печиво.

Інгредієнти

Яйця С0 4шт
Цукор-200г
Мед 200г
Кориця 1ч.л
Імбир 1ч.л
Сода 1ч.л
Какао 1,5 ч. л
Розпушувач 1ч.л
вершкове Масло-200г
Борошно пшеничне 400г
Житнє борошно 200г

Пряничное тісто технологія приготування для розпису покроковий рецепт

1. Спочатку збиваємо яйця з цукром в піну. Окремо змішати борошно, какао і розпушувач. У сотейнику або каструлі (обов’язково з високими стінками і товстим дном) розтоплюємо масло, мед зі спеціями і содой.
2. Тільки не кип’ятимо. У збиту яєчну масу вводимо поступово гарячу масу з маслом і медом. Заважаємо безперервно. Далі додаємо борошняну суміш і лопаткою розмішуємо до однородности.
3. Спочатку тісто буде липким, а коли охолоне, буде тримати форму. Перекладаємо його в пакет і прибираємо в холодильник на 6-24 години. Після розкачуємо пряники 3-5 мм і випікаємо ~9 хвилин при 180’С.