![](/wp-content/uploads/image_42636.jpg)
Як зробити Ледачий торт шоколадний Спартак рецепт простий. ⠀ Всім привіт! 🤗 У стрічці ви мене втратили зовсім, тому що зараз, коли я завантажую – не встигаю вести стрічку… Просто тепер розставляю пріоритети, адже переді мною стоїть завдання, яка віднімає у мене дуже багато вільного часу, але про це розповім пізніше 😊
Інгредієнти
Отже, інгредієнти для тіста:
✅ 4 яйця категорії С0
✅ щіпка солі
✅ 200 г цукру
✅ 140 г рідкого меду
✅ 120 г вершкового масла
✅ 300 г борошна
✅ 60 г какао порошку
✅ 1,5-2 ч. л соди
Для приготування крему:
✅ 500 г кисломолочного сиру
✅ 250 мл вершків 33-35%
✅ 170 г цукрової пудри
Ледачий торт шоколадний Спартак покроковий рецепт
![](/wp-content/uploads/image_42646.jpg)
1. Кількість всіх інгредієнтів розрахована на два невеликих тортика, як на відео або один великий, але якщо ви хочете приготувати один невеликий торт – потрібно зменшити пропорції всіх інгредієнтів вдвічі ‼️ ⠀ В глибокій мисці змішуємо яйця з сіллю і цукром в однорідну масу, додаємо мед, розтоплене вершкове масло і збиваємо. Далі частинами вводимо просіяне борошно, какао-порошок і соду, погашену лимонним соком. Все добре перемішуємо. ⠀
2. На деко, застелений пергаментним папером, розподіляємо тісто і акуратно розрівнюємо по всій поверхні. Відправляємо випікатися в заздалегідь розігріту до 180’С духовку приблизно на 8-10 хвилин. Час випічки залежить від вашої духовки, у всіх вони різні, тому контролюйте процес. Якщо через цей час корж буде готовий, то випікайте трохи довше, але при цьому не пересушите! З цієї кількості тесту виходить два великих коржа, остуджуємо і ділимо кожен на рівні части.
3. Для приготування крему:
Всі інгредієнти перекладаємо в діжу міксера і збиваємо спочатку на невеликих обертах до з’єднання складових, а потім підвищуємо швидкість і збиваємо до утворення щільної пишної маси. ⠀ Вирівнюємо коржі обрізають краї і подрібнюємо в блендері в дрібну крошку.
Всі інгредієнти перекладаємо в діжу міксера і збиваємо спочатку на невеликих обертах до з’єднання складових, а потім підвищуємо швидкість і збиваємо до утворення щільної пишної маси. ⠀ Вирівнюємо коржі обрізають краї і подрібнюємо в блендері в дрібну крошку.
4. Перекладаючи кожен корж кремом, збираємо торт, а далі прикрашаємо отриманої крихтою і залишилися кремом. Залишаємо торт просочитися пару годин і можна пригощати рідних!
Відео рецепт 👇