Гарбузовий пиріг з горіхами пекан в духовці

Pumpkin Bread 🎃 Гарбузовий пиріг з горіхами пекан в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Гарбузове пюре – 300 гр.,
Яйця – 2 шт.,
Рослинне масло – 150 гр.,
Цукор – 150 гр.,
Цедра 1 апельсина,
Апельсиновий сік – 50 мл,
Борошно – 250 гр.,
Розпушувач – 5 гр.,
Сода – 3 гр.,
Мелена кориця – по смаку.,
Мускатний горіх – за смаком.,
Сушений імбир, гвоздика,
Сіль – щіпка,
Горіхи пекан – 200гр. (100гр для прикраси і 100 гр в тісто),
Трохи вершкового масла для змащування форми.,
Шоколад для прикраси.

Гарбузовий пиріг з горіхами пекан в духовці покроковий рецепт

1. Готуємо гарбузове пюре. Гарбуз моєму, ділимо на 4 частини, очистити від насіння! Запікаємо 45 хвилин при 200 до готовності! Знімаємо м’якоть і пробиваємо блендером. Беремо 300 грам пюре.
2. В миску, додаємо яйця, цукор, гарбузове пюре, рослинне масло, апельсинову цедру і апельсиновий сік свіжовичавлений, перемішуємо до однорідності. В іншій мисці змішуємо борошно і всі інші сухі інгредієнти (крім горіхів) – – – – – –
3. Далі змішуємо сухі і рідкі інгредієнти, добре перемішуємо лопаткою і додаємо 100 гр. рубаних горіхів пекан. Тісто виливаємо у форму, змащену вершковим маслом, випікаємо при 180 градусах близько 60 хвилин. Я полила кекс розтопленим шоколадом і посипала горіхами пекан.