Полуничний Торт пломбір з чізкейком

Як приготувати смачний Торт пломбір Полуничний з чізкейком рецепт простий. Він як найсмачніше полуничне морозиво-стільки гармонії і ніжності в цьому торті😻.

Інгредієнти

Бісквіт:
•Борошно-135 гр.
•Цукор-130 гр.
•Яйце-2 шт.
•Молоко-85 гр.
•Вершкове масло-32 гр.
•Розпушувач-4 гр.
•Щіпка солі

Чізкейк:
•Вершки 20-35%-90 мл
•Сирний сир-350 гр.
•Цукор-65 гр.
•Яйце-1 шт.

Крем:
•Полуничне пюре-180 гр.
•Кукурудзяний крохмаль-6 гр.
•Сирний сир-300 гр.
•Вершки 20-35%-100 мл
•Цукор-65 гр.

Полуничний Торт пломбір з чізкейком покроковий рецепт

1. Борошно просіваємо з розпушувачем. Масло і молоко прогріваємо на вогні до розчинення, але не доводимо до кипіння. Яйця збиваємо з цукром 10 хвилин на середньому спорости. Додаємо по черзі 1/3 борошна, акуратно перемішуємо рухами зверху вниз, потім додаємо 1/3 теплого молока з маслом , знову перемішуємо, і так по 1/4 підмішуємо все борошно і молочно-маслинную смесь.
2. Випікаємо 35-40 хвилин. 180С. Вийняти і почекати 15 хвилин, загорнути в плівку і прибрати в холодильник на дві години. Розрізати бісквіт на 2 коржа. Духовку розігріваємо до 110С. Вершки доводимо до кипіння. Сир змішуємо з цукром і яйцем, додаємо вершки і перемішуємо до однорідності. Випікаємо 50-60 минут.
3. Готовий чізкейк повинен тремтіти як пудинг, охолоджуємо 6 годин у холодильнику. Для конфітюру змішуємо дрібно нарізану полуницю з цукром і крохмалем. Доводимо до кипіння і проварюємо 2 хвилини, накриваємо плівкою і охолоджуємо. Для крему збиваємо сирний сир, цукор та вершки(збиваємо до стійкої піни).
4. Збираємо торт: корж-крем-конфітюр-акуратно викладаємо чізкейк-потім крем – конфітюр. Не лякайтеся довгого рецепта, насправді торт готується нескладно! Це справжній святковий торт, ідеально красивий розріз😍.