Печиво золота медаль їстівна від Гордона Рамзі

Як смачно зробити Печиво золота медаль їстівна від Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

225 г м’якого вершкового масла
170 г цукрової пудри
1 яйце
350 г звичайної борошна, плюс додатково для посипання
100 г цукрової пудри
1 стручок ванілі, очищений від насіння
При необхідності додайте трохи незбираного молока

Щоб прикрасити
Їстівний золотий харчової спрей
Білі ручки / тюбики для глазурі
Кольорові стрічки

Печиво золота медаль їстівна від Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Покладіть м’яке вершкове масло в міксер з насадкою-лопаткою, потім додайте цукор. Змішайте цукор і вершкове масло до світлого кольору і кремоподібної консистенції. Ви можете зробити це в мисці для змішування дерев’яною ложкою, але це набагато більше роботи! Додайте яйце і борошно і ще раз ретельно перемішайте. Додайте цукрову пудру і насіння ванілі і перемішайте до утворення кульки. Можливо, вам доведеться додати трохи молока, якщо воно трохи суховатое.
2. Мийте руки, якщо на пальці потрапили сирі яйця. Загорніть бісквітне тісто у харчову плівку і охолодіть в холодильнику протягом 1 години. Коли будете готові до приготування, розігрійте духовку до 180 ° C / 160 °C вентилятор / газова відмітка 4. Застеліть деко папером для випічки. Поки духовка розігрівається, посипте чисту робочу поверхню борошном і розкачайте тісто качалкою, поки воно не стане товщиною 1 см. Якщо у вас є час, знову охолодіть протягом 30 минут.
3. З допомогою 7-8–сантиметрового ножа виріжте кружечки і викладіть їх на деко, викладений на деко, на відстані не менше 2 см один від одного. Якщо ви робите медалі, зробіть у верхній частині печива невеликий отвір, досить велика, щоб у нього просунулась стрічка (я використовувала круглу насадку для випічки). Поставте деко в духовку на 10-12 хвилин, поки печиво не стане злегка золотистим. Вийміть деко з духовки і перекладіть печиво на решітку, щоб воно охолонуло перед украшением.
4. Щоб прикрасити Збризніть печиво харчовим спреєм “їстівне золото” і дайте йому висохнути на решітці. Як тільки золотий спрей висохне, прикрасьте білою глазур’ю. Залиште глазур застигати на 5 хвилин. Безпосередньо перед подачею просуньте стрічки в пророблені отвори і зав’язати бантиком. Попередьте заздалегідь: тісто для бісквіту має постояти 1 годину перед приготуванням, а потім печиво має повністю охолонути перед украшением.