Сирно гарбузовий пиріг

Як смачно зробити Сирно гарбузовий пиріг простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. АРОМАТНИЙ ГАРБУЗОВИЙ ПИРІГ 💥 Цей неймовірно ніжний десерт буквально тане в роті. Спробуйте приготувати гарбузовий пиріг, і ваш будинок наповниться атмосферою осіннього затишку.

Інгредієнти

Для основи
✔️ Борошно цільнозернові – 120 р
✔️ Вершкове масло – 50 г
✔️ Сіль – 1/2 ч. л.
✔️ Яєчний білок – 1 шт.

Для начинки
✔️ Запечена гарбуз – 500 г
✔️ М’який сир – 120 г
✔️ Яєчний жовток – 1 шт.
✔️ Цукрозамінник (за смаком) або мед (50 г)
✔️ Можна додати імбир, корицю, мускатний горіх

Сирно гарбузовий пиріг покроковий рецепт

1. Ріжемо гарбуз навпіл і очищаємо серединку і шкірку. Відправляємо в духовку при 180с приблизно на 40-50 хв. ⠀ Просіваємо борошно і змішуємо її з охолодженим натертим вершковим маслом.
2. Вводимо в масу яєчний білок, трохи солі, замішуємо еластичне тісто і прибираємо його в холодильник приблизно на 30 хв. ⠀ Запечену гарбуз нарізаємо на невеликі шматочки і пюрируем блендером.
3. Додаємо до гарбузі мед/підсолоджувач, м’який сир і жовток. Перемішуємо до однорідної консистенції. ⠀ Дістаємо тісто з холодильника, розгортаємо його в тонкий пласт, розподіляємо по формі (у мене проста сковорода) і формуємо бортики. ⠀
4. Викладаємо начинку і відправляємо в духовку на 45-50 хв при 180с. ⠀ Неймовірно апетитний гарбузовий пиріг готов.