Торт Рафаелло з мигдальною борошном

Якщо бачиш це відео став ❤️, а я побігла писати цей рецепт!😍😋 Як зробити Торт Рафаелло з мигдальною борошном рецепт простий.

Інгредієнти

Діаметр торта 20 см

для коржів:
– яйце 6 шт
– цукор 150 гр
– щіпка солі
– мигдальна борошно 120 гр
– кокосова стружка 70 гр

Для крему:
– вершки 35% 300 мл
– сирний сир 200 гр
– згущене молоко за смаком (приблизно 120-130мл)

– кокосова стружка для посилки
– цукерки Рафаелло

Торт Рафаелло з мигдальною борошном покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром за допомогою міксера поки маса не збільшиться в розмірі в 2 рази. Потім додаємо мигдалеву борошно, кокосову стружку і акуратно перемішуємо вінчиком. За допомогою кондитерського кільця формуємо коржі діаметром 20 см наливаємо по 3 маленьких ополоника. Якщо у вас деко ідеально рівна можна випікати одразу по 2 коржа.

2. Деко обов’язково застеліть пергаментним папером хорошого якості!☝🏻(це дуже важливо, щоб коржі не прилипли до паперу). І випікаємо в духовку при t 180° 10 хвилин. Загалом у мене вийшло 6 тонких коржів. Для крему в чаші міксера з’єднуємо вершки зі згущеним молоком і збиваємо поки маса не стане щільною, потім додаємо сирний сыр.

3. Крем повинен вийде щільний і на ньому повинні залишатися стеж від міксера. Потім збираємо тортик, найкраще збирати в кондитерському кільці. Зверху змащуємо кремом, посипаємо кокосовою стружкою і прикрашаємо цукерками Рафаелло. Якщо ви любите цукерки Рафаелло, то цей торт тобі точно сподобається!😉

Відео рецепт 👇