Малиновий чізкейк брауні

Скоро Валентинів ❤️ день, зберігайте рецепт! Приготуйте чоловікові, хлопцю або найкращому другові/подрузі, та навіть собі! А взагалі це шоколадне і супер просте частування підійде для будь-якого випадку! Як зробити Малиновий чізкейк брауні рецепт простий.

Інгредієнти

для брауні:
▫️150г вершкового, можна будь-якого рослинного масла.
▫️40г кокосового цукру
▫️ванілін
▫️2 яйця
▫️100г темного шокоалад
▫️85г борошна, у мене цільнозернові пшеничне
▫️30г какао
▫️100г малини, можна будь-яку іншу ягоду
▫️120г темного рубленого шоколаду

для чізкейку:
▫️120г вершкового сиру
▫️1 яйце
▫️підсолоджувач будь за смаком
▫️малина для прикраси

Малиновий чізкейк брауні покроковий рецепт

1. Розігріваючи духовку до 180С. Форму застеляємо пергаментом. Моя розміром 11*20. Розтоплюємо на водяній бані темний шоколад. Якщо використовуєте вершкове або кокосове масло, розтопити його. Міксером збиваємо масло з кокосовим цукром. Додаємо яйця і ванілін, потім остиглий шоколад.
2. Далі вводимо борошно з какао, ягоди, подрібнений шоколад. Перемішуємо і 1/4 частина відкладаємо в миску. Відправляємо шоколадне тісто у форму, рівняємо верх. Для чізкейку змішуємо всі інгредієнти виделкою. Виливаємо поверх брауні. Потім залишився шоколадне тісто додаємо близько 20-30 мл води, перемешиваем.
3. Ложкою викладаємо у форму, зубочистками робимо візерунок. Прикрашаємо верх малиною, відправляємо в духовку на 30-45 хвилин. Дати повністю охолонути, а після нарізати на пирожные.