Морквяно горіховий торт з ванільно-вершковим кремом

Як смачно зробити Морквяно горіховий торт з ванільно-вершковим кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Вибирайте улюблену просочення, запасіться гарним настроєм і приступайте до приготування!

Інгредієнти

Пряний морквяний бісквіт з волоським горіхом
150 г яйця (3 шт)
150 г цукру
70 г волоських горіхів
250 г борошна
4 г розпушувача
100 г рослинного масла
350 г моркви
Цедра апельсина, мелена кориця, гвоздика, імбир, – за бажанням
Щіпка солі

Ванільно-вершковий крем
500 г вершків 33% жирності
200 р цукру
100 г жовтка
30 г кукурудзяного крохмалю
50 г вершкового масла 82,5%
400 г вершково-сирного сиру
Натуральний ванільний екстракт – за бажанням

Морквяно горіховий торт з ванільно-вершковим кремом покроковий рецепт

1. Пряний морквяний бісквіт з волоським горіхом.
1. Чистимо моркву тремо на дрібній тертці і віджимаємо від зайвої рідини.
2. Збиваємо яйця з цукром до посветления і пишності.
3. Всипаємо сухі інгредієнти і цедру, вимішуємо.
4. Вливаємо олію, додаємо натерту моркву і порізану горіх, перемішуємо.
5. Випікаємо при 180 ° С протягом 35-40 хвилин, готовність перевіряємо по сухій шпажке.

2. Ванільно-вершковий крем.
1. Змішуємо жовтки, цукор і крохмаль до однорідності.
2. Вершки з ваніллю гріємо до пари, виливаємо на жовткову суміш, помішуючи.
3. Повертаємо на плиту і готуємо до загустіння, постійно заважаючи.
4. Знімаємо з вогню, відразу перекладаємо крем в іншу ємність, додаємо масло і вимішуємо.
5. Охолоджуємо в холодильнику.
6. Збиваємо сирний сир, додаємо крем і вимішуємо до однородности.

3. Торт готовий!

Відео рецепт 👇