Бананові брауні з шоколадом вологий

Готуємо смачні бананові брауні з шоколадом вологий рецепт простий в духовці. Ці неймовірні тістечка з вчорашніх сториз, це просто бомба 💣. Вони приголомшливо смачні. Мега вологі, бананові, з шоколадним ганашем🤤. У них приголомшлива м’яка текстура,але я люблю потвердеть,тому прибираю на 15 хвилин у морозилку,мммм…обов’язково спробуйте 👌.

Інгредієнти

Брауні(всі продукти кімнатної температури)
▪️борошно – 158 гр.
▪️какао – 23 гр.
▪️сода – 1 ч. л.
▪️кориця – 1/4 ч. л.
▪️Кава розчинна – 1 ч. л.
▪️масло вершкове – 113 гр.
▪️цукор – 200 гр.
▪️яйця З – 2 шт.
▪️бананове пюре – 355 гр (3 середніх).
▪️сметана – 121 гр.
▪️шоколад молочний/темний – 100-130 гр.

Ганаш:
▪️темний шоколад – 210 гр.
▪️вершки 33% – 170 мл
▪️Кава розчинна – 2 ч. л.

Бананові брауні з шоколадом вологий покроковий рецепт

1. У миску просіяти борошно, какао, соду, сіль ,корицю, додати Каву, перемішати віночком. М’яке вершкове масло збити близько хвилини, поступово додати цукор, збити ще близько 2х хвилин, відскребти стінки лопаткою і збити 30 секунд. По одному додати яйця, добре перемішуючи міксером після каждого.
2. Додати бананове пюре, на низькій швидкості перемішати, всипати борошняну суміш ,додати сметану ,перемішати, додати подрібнений шоколад і вимісити тісто лопаткою. Вилити тісто у форму, у мене роз’ємна квадратна, 22*12 див. Випікати в розігрітій до 170 гр 50-60 хвилин. Готовність перевіряємо сухий шпажкой.
3. За готовність повністю остудити. Поки випікається бісквіт, робимо ганаш. Вершки змішуємо з кавою, доводимо до кипіння і виливаємо на подрібнений шоколад,перемішуємо.(при необхідності пробиваємо блендером) . Остуджуємо. Намазуємо ганаш на Брауні. Готове. Для більш щільної консистенції, приберіть на 20 хвилин у морозилку