Збитий ванільний крем ганаш

Сьогодні хочу поділитися рецептом збитого ванільного ганаша крему. Нереально повітряний, легкий, з ароматом натуральної ванілі 😋 Ідеально підходить для прикраси десертів, можна використовувати в якості начинки в торт.

Інгредієнти

Вершки (1) -125 р
Стручок ванілі -1 шт ( у мене ваніль від @kings_vanilla )
Желатинова маса – 21р (або 3г желатин 220 блюм)
Сироп глюкози – 25 г (можна без нього, якщо НЕ плануєте заморожувати ганаш)
Шоколад білий 26% -100 р
Вершки (2) – 250 г

Збитий ванільний ганаш крем покроковий рецепт

1. Для ганаша я використовую саме насіння ванілі, т до добитися ідеального смаку можна тільки з натуральними інгредієнтами☺

2. Вичистити з стручка ванілі насіння, додати в вершки (1), туди ж додати і стручок, довести до кипіння. Ввести желатин. Через сито залити вершками шоколад, дати постояти 1-2 хвилини і ввести холодні вершки (2).

3. Зробити емульсію з допомогою блендера. Відправити на стабілізацію в холодильник на 12год. Збити і використовувати 😋 В сториз ділюся порадами, як вибрати хорошу ваніль😉

Відео рецепт 👇