Королівський пиріг ватрушка з сиром і чорницею

Як смачно зробити Королівський пиріг ватрушка з сиром і чорницею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Сир 5 % – 200 р
Яйце – 2 шт
Цукор – за смаком
Кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л
Ванілін – щіпка
Вершкове масло – 60 г
Борошно рисова/кукурудзяна (можна іншу) – 3 ст. л
Ягоди (чорниця) – 30 м

Королівський пиріг ватрушка з сиром і чорницею покроковий рецепт

1. Змішуємо сир з цукром, яйцями, ваніліном і крохмалем. Перемішати з допомогою заглибного блендера до однорідної маси. Масло необхідно дістати з холодильника заздалегідь (повинно бути м’яке). Змішати масло з мукой.

2. Повинна вийти крихта (борошно регулюйте самі, якщо виходить занадто тестообразное, то додайте ще борошна). На дно форми для випічки (діаметр 21 см), покласти половину крихти, выровнять.

3. Далі влити половину сирної маси, посипати ягодами, друга половина сирної маси, посипати що залишилася крихтою зверху. Відправити в духовку розігріту до 180 градусів на 40 – 45 хвилин. Після того як ватрушка буде готова, необхідно дати їй охолонути і акуратно витягти з формы.