Паста з рікоттою, цукіні, сиром і соусом бешамель

Паста з рікоттою, цукіні, сиром і соусом бешамель на сковороді простий рецепт. Скажу одне! Це ДУЖЕ СМАЧНО і перейду до справи!❤️ Для початку я дам вам кілька порад: Пасту ви можете придбати в магазині або зробити самі. У будь-якому випадку я вам раджу відварити пасту попередньо (3-4 хв). В Італії до щастя продається тонка версія і цю пасту можна не відварювати попередньо.
Відварюйте пасту поступово .. приблизно за 3-4 листочка за раз і потім опускайте в холодну воду… і на рушник щоб підсушити – Використовуйте пасту для ‼️лазаньї‼️ щоб було простіше заповнювати її начинкою! Не раджу купувати пасту для каннеллоні у формі трубочок.
Складніше наповнювати у відвареному вигляді 🤗 В лазіння і в канеллони паста повинна бути добре пропеченою і не «аль денте» і саме тому Італійці попередньо обдають пасту окропом 👌 Ті квіти які продаються з кабачками (жіночої статі 😁)
Вони не дуже підходять для фарширування і смаження, але відмінно для соусів. Квіти чоловічої статі продаються без плодів… так як вони не здатні на такий подвиг 😁, але зате для смаження вони БОМБА… 😅 Сорт кабачків називається Fiorentino.

Інгредієнти

✔️400г Паста
✔️500г Рікотта
✔️500г Цукіні
✔️500г Бешамель (я використовувала без масла. Рецепт класичної бешамель в стрічці)
✔️100г Пармезан
✔️Оливкова олія
✔️Сіль
✔️Мускатний горіх

Паста з рікоттою, цукіні, сиром і соусом бешамель покроковий рецепт

1. Для початку приготуйте цукіні і квіти на сковороді з невеликою кількістю оливкової олії і часточкою часнику. Тепер приготуйте бешамель з 500 мл молока, щіпки мускатного горіха і 50г борошна. Додайте в рікотту, мускатний горіх, пармезан , сіль, подрібнені цукіні і цветы.

2. Добре розмішайте! У великій каструлі доведіть воду до кипіння і додайте сіль. Тепер почніть відварювати поступово вашу пасту. Почніть з 3-4 листочків і поки ви будете заповнювати перші 4, відварюйте наступні. (на свіжу пасту 1-2 хвилини і на суху 3-4 хвилини)

3. Приготуйте форму для випічки. Дно покрийте невеликою кількістю оливкової олії і бешамель. Загорніть готову пасту з начинкою і укладіть в в форму.

4. Покрийте соусом бешамель і полийте невеликою кількістю оливкової олії. Випікайте 30 хвилин при температурі 180°.

Відео рецепт 👇