Пасха сирного сиру маскарпоне

Пасха сирного сиру маскарпоне рецепт простий. Як і обіцяла, рецепт неймовірно смачною і вершковою ПАСХИ З МАСКАРПОНЕ І МАЛИНИ, яка нагадає вам ніжний чізкейк. За рахунок того, що паска готується з кисломолочного сиру, в ній крупинок, вона виходить дуже ніжною і однорідної консистенції.

Інгредієнти

550 гр сирного сиру
250 гр маскарпоне
160 мл вершків (20%)
70 гр вершкового масла (82,5%)
1 яйце
130 гр цукру
ваниальный екстракт
90 гр малини (свіжу або заморожену)
барвник для розфарбовування шарів

Пасха сирного сиру маскарпоне покроковий рецепт

1. В мисці збиваємо 1 яйце з цукром, додаємо вершки і перемішуємо. Потім ставимо на невеликий вогонь і доводимо до кипіння, постійно помішуючи, щоб суміш не підгоріла. Як тільки з’являться бульбашки – відразу знімаємо з плити, щоб яйце не зварилися, отриману суміш залишаємо остужать.
2. В окремій мисці збиваємо вершкове масло (кімнатної температури), потім додаємо сирний сир маскарпоне і ванільний екстракт, ще раз збиваємо до однорідної консистенції. тепер додаємо в сирну суміш заварную частина (з яйцем, цукром і вершками), обов’язково процідивши її через сито, щоб не було грудочок і всі разом збиваємо міксером до однорідності. Додаємо малину в суміш і акуратно перемішуємо лопаткою (якщо ви використовуєте заморожену малину, то розморожувати її не треба).
3. Марлю змочуємо водою і добре віджимаємо, потім акуратно розподіляємо марлю, складену в два шари по всій формою для паски таким чином, щоб вона щільно прилягала до стінок. тепер перекладаємо масу у форму з гіркою (трохи виступаючи за краї), згодом маса у вас трохи осяде – спочатку викладаємо у форму білу частину, потім додаємо в решту натуральний барвник, викладаємо наступний шар і додаємо ще натурального барвника – таким чином у вас вийде 3 слоя.
4. Перехресно загортаємо краї марлі, форму ставимо на миску (в неї буде стікати зайва рідина), зверху ставимо вантаж. і прибираємо в холодильник на 10-12 годин. Ця пасха не залишить нікого байдужим особливо в поєднанні з краффином!