Пиріг з персиками і заварним кремом в духовці

Як зробити Пиріг з персиками і заварним кремом в духовці рецепт. Я з дитинства люблю заварний крем. Такий ніжний, м’який, соковитий. Якщо тістечко, то з заварним кремом. Якщо Наполеон, то мені його теж туди, будь ласка! А ще заварний крем, зваривши, можна ще і запекти. Виходить ще більш гаряче і соковито! Спробуйте найпростіший варіант такої випічки: з купівельними тестом і будь-якими фруктами на ваш смак.

Інгредієнти

(на форму 18см)

⠀200г листкового бездріжджового тіста
⠀300мл молока
1 яйце
⠀80г цукру
⠀25г борошна
⠀щіпка солі
⠀25г м’якого вершкового масла
⠀2 нектарина або персика

Пиріг з персиками і заварним кремом в духовці покроковий рецепт

1. Листкове тісто розморозити згідно інструкції. Персики очистити від шкірки і крупно нарезать.
2. Зварити заварний крем. 250мл молока поставити варити на повільному вогні, не доводячи до кипіння. Розтерти яйце з цукром, сіллю і борошном. Влити решту 50мл молока. Розмішати вінчиком до однородности.
3. Гаряче молоко зняти з плити повільно і акуратно вилити до маси, помішуючи. Після всю масу повернути на вогонь і постійно помішуючи варити до загустіння (7-8 хвилин). У готовий крем вмішати масло і добре растереть.

4. У форму викласти розкатане тісто наколоти виделкою. Викласти на тісто крем. У крем викласти персики. Зверху за бажанням присипати пиріг цукром. Випікати при 180° с близько 40 минут.