Сирні булочки з шоколадом з рисового борошна

Як зробити Сирні булочки з шоколадом з рисового борошна рецепт простий.

Інгредієнти

– 360 р пастоподібного сиру (два брикету по 180 г)
– 2 яйця
– 130 г рисового борошна (можна змішати з кукурудзяного)
– 20 р масла (вершкове/кокосове)
– 30 г гіркого шоколаду – 1 ч л розпушувача/сода на кінчику ножа
– Підсолоджувач за смаком (6-7 пакетиків fitparad)
– кунжут для обсипання за бажанням

КБЖУ 100 м- 230/16/8/22 (у мене одна Булочка 50 г).

Сирні булочки з шоколадом з рисового борошна покроковий рецепт

1. Розтопити масло (якщо вершкове), змішуємо до однорідності з сиром, яйцем і підсолоджувачем. Додаємо борошно, розпушувач і замішуємо тісто, додаємо дрібно порізаний шоколад.
2. Формуємо 10-12 кульок (у мене вийшло 11, кожна готова Булочка важить 50 г), обвалюємо в кунжуте.
3. Відправляємо в розігріту духовку і випікаємо 30-35 хвилин при 200 градусах. Приємного аппетита.